Harmonicagaas op rol, verkrijgbaar vanaf 5 meter! In diverse RAL kleuren.

Sorteren op:

Compleet Harmonicagaas hekwerkpakket met bovenbuis, palen, gaas en bevestigingsmiddelen.
Harmonicagaas geplastificeerd leverbaar op rol met hoogte van 100, 125, 150, 180 en 200 cm.
€ 48,99
Harmonicagaas verzinkt Alleen op rol van 25mIn verschillende hoogtes verkrijgbaar
€ 132,99
Harmonicagaas geplastificeerd Nu ook in 75cm hoog!
€ 103,99
Harmonicagaas perfect voor tennisbanen. Hoogte 3m. Lengte: rol 12.5m. Maas 40x40mm. Draaddikte 3.1mm Beschikbaar in RAL9005 & RAL6009
€ 346,99
Poort set voor in harmonicagaashekwerk. Deze set is geschikt voor het bevestigen van een basic tuinpoort in uw harmonicagaashekwerk. Besteleenheid per set.
€ 27,99
Poort set voor in harmonicagaashekwerk. Deze set is geschikt voor het bevestigen van een basic tuinpoort aan uw harmonicagaashekwerk aan 1 zijde. Besteleenheid per set.
€ 13,99
Hoekset voor in harmonicagaashekwerk. Deze set is geschikt voor als u een hoek in uw (bestaande) harmonicagaashekwerk wilt plaatsen. Besteleenheid per set.
€ 54,99
Eindset voor in harmonicagaashekwerk. Deze set is geschikt voor als u een hoek in uw (bestaande) harmonicagaashekwerk wilt plaatsen. Besteleenheid per set.
€ 38,99
Tussenset voor in harmonicagaashekwerk. Deze set is geschikt voor als u een extra paal in uw (bestaande) harmonicagaashekwerk wilt plaatsen. Besteleenheid per set.
€ 26,99
Winddoek Basic | Per rol van 10, 25 of 50 meter | Black Smoke | Voorzien van knoopsgaten aan boven- en onderzijde.
€ 21,99
Winddoek Basic | Per rol van 10, 25 of 50 meter | Zwart, groen of zilvergrijs | Voorzien van knoopsgaten aan boven- en onderzijde.
€ 24,99
Winddoek Premium | Per rol van 10, 25 of 50 meter | Donkergrijs, Bruin, Zand | Voorzien van knoopsgaten aan boven- en onderzijde
€ 40,99
Wind-/ privacydoek op rol | Carbon Black of Desert Storm | In diverse hoogtes en lengtes verkrijgbaar | Voorzien van knoopsgaten
€ 42,99

Een harmonicagaas hekwerk is een relatief goedkoop hekwerk. Mocht je een groot aantal meters hekwerk willen plaatsen is harmonicagaashekwerk sowieso het voordeligste. Een harmonicagaas hek wordt vaak besteld door particulieren en als tuinhek of wei afrastering gebruikt. Het gaas bestaat uit een kern van ijzeren draad met daarom heen een geplastificeerde laag in de gewenste RAL kleur. Een gaas hekwerk is ideaal om klimop of andere klimplanten tegenaan te laten groeien. Ook is het perfect te combineren met een zicht-/ winddoek

Naast het standaard pakket met materialen kun je het harmonicagaas hekwerk ook personaliseren door de toevoeging van bijvoorbeeld prikkeldraadhouders. Daarnaast is het hekwerk eenvoudig te voorzien van een tuinpoort. We hebben voor harmonicagaas een bijpassende enkele tuinpoort en dubbele tuinpoort. Met onze poortset kun je deze makkelijk tussen het hekwerk plaatsen. 

Voor het harmonicagaashekwerk hebben wij ook complete staanders, zoals een hoekpaal, eindpaal en tussenpaal. Zo heb je de benodigde bevestigingsmaterialen meteen inclusief. Wil je een poort tussen je hekwerk plaatsen? Dan hebben we hier ook poortsets voor om deze aan of tussen je gaashekwerk te monteren.

040 209 4087

[email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x