Harmonicagaas pakket

Sorteren op:

Compleet Harmonicagaas hekwerkpakket met bovenbuis, palen, gaas en bevestigingsmiddelen.
Hoekset voor in harmonicagaashekwerk. Deze set is geschikt voor als u een hoek in uw (bestaande) harmonicagaashekwerk wilt plaatsen. Besteleenheid per set.
€ 54,99
Poort set voor in harmonicagaashekwerk. Deze set is geschikt voor het bevestigen van een basic tuinpoort in uw harmonicagaashekwerk. Besteleenheid per set.
€ 27,99
Poort set voor in harmonicagaashekwerk. Deze set is geschikt voor het bevestigen van een basic tuinpoort aan uw harmonicagaashekwerk aan 1 zijde. Besteleenheid per set.
€ 13,99
Eindset voor in harmonicagaashekwerk. Deze set is geschikt voor als u een hoek in uw (bestaande) harmonicagaashekwerk wilt plaatsen. Besteleenheid per set.
€ 38,99
Tussenset voor in harmonicagaashekwerk. Deze set is geschikt voor als u een extra paal in uw (bestaande) harmonicagaashekwerk wilt plaatsen. Besteleenheid per set.
€ 26,99

Gaashekwerk pakket

Op zoek naar een compleet pakket voor harmonicagaas hekwerk? Met een compleet harmonicagaas hekwerk pakket weet je zeker dat je alles in huis hebt om jouw tuin of erf te voorzien van een gaasomheining. Je hoeft alleen het aantal meters, de hoogte, aantal hoeken en kleur e.d. in te vullen, de rest rekenen wij voor je uit. 

Wat zit er in het gaaspakket?

Het pakket bevat alle onderdelen die nodig zijn voor jouw specifieke situatie. Door de hoogte, lengte, kleur, aantal hoeken en muuraansluiting in te vullen, rekenen wij de rest voor je uit. Zo ontvang je het juiste aantal materialen wat je nodig hebt voor jouw tuin of erg. Je ontvangt dus het gaas, de palen en alle bijbehorende bevestigingsmaterialen.

Specificaties harmonicagaas

  • De rollen harmonicagaas worden geleverd per rol van 5, 10, 15 of 25 meter
  • Maaswijdte: 50 mm
  • Kleur: Groen of zwart
  • Hoogte: 1000, 1250, 1500, 1800 of 2000 mm
  • Draaddikte 3,1 mm

Benieuwd hoe je zelf het hekwerk kunt plaatsen? Neem dan alvast een kijkje in onze digitale handleiding voor het harmonicagaashekwerk.

Digitale handleiding harmonicagaas hekwerk

040 209 4087

[email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x