Menu
EUR

Slotvangers voor alle typen poorten

Slotvangers voor alle typen draaipoorten, schuifpoorten, zwembadpoorten, tuinpoorten en industriële poorten

Slotvangers voor tuinpoorten

Geen slot zonder slotvanger. Locinox heeft een ruim assortiment slotvangers. Zowel voor schuif-, draai-, tuin- als zwembadpoorten. Een binnenshuis uitgevoerde impact-test garandeert dat onze slotvangers elke mogelijke slag van de poort opvangen en dat ze voldoen aan de strenge Locinox standaard.

Soorten slotvangers

Ontdek de veelzijdigheid van onze slotvangers in ons assortiment hekwerkonderdelen. Of je nu een nieuwe poort wil zetten of een bestaande poort wilt verbeteren, wij hebben de perfecte slotvanger voor elke toepassing. We hebben slotvangers voor draaipoorten, insteeksloten, schuifpoorten en zwembadsloten.

Onze slotvangers kunnen worden bevestigd op diverse soorten aansluitingen, waaronder hout, staal en aluminium. Als je een poort hebt met een ronde hekwerkstaander (enkelstaafmat poorten), kies dan voor een slotvanger ontworpen voor ronde palen. Voor poorten met vierkante hekwerkstaanders (o.a. dubbelstaafmat + spijlenpoorten) hebben we speciale slotvangers voor vierkante palen beschikbaar.

Maar wat als je geen hekwerkstaander gebruikt en in plaats daarvan een gemetselde kolom of muur hebt? Geen probleem! Onze assortiment bevat slotvangers die geschikt zijn voor dergelijke situaties, zoals de Locinox SHKLQF2 en de SAKLQF2. Bovendien bieden we ook elektrische sluitplaten aan. Met een Locinox elektrische slotvanger heb je volledige controle over de toegang tot je poort. Dit kan eenvoudig worden geregeld met verschillende soorten pulsgevers, zoals een handzender of een codepaneel.

Locinox slotvangers

Bij Locinox vind je een uitgebreid assortiment aan slotvangers, en al deze diverse varianten zijn beschikbaar in ons assortiment. Wat Locinox slotvangers bijzonder maakt, is hun eenvoudige montage dankzij het gepatenteerde Quick-Fix bevestigingssysteem. Bovendien zijn sommige Locinox slotvangers verstelbaar voor extra flexibiliteit. De veiligheidsslotvanger van Locinox is zelfs uitgerust met een 'paddenstoelvergrendeling', waardoor het vrijwel onmogelijk is om het slot met een koevoet te forceren.

Naast de traditionele slotvangers bieden we ook de elektrische slotvangers, ook wel bekend als elektrische sluitplaten, van Locinox aan. De MODULEC is verkrijgbaar in zowel de Emissa (impuls) als de Ruptura (met stroomonderbreking) versie. Dit betekent dat er voor elk type slot een geschikte Locinox slotvanger beschikbaar is.

Kortom, ongeacht het type poort of de aansluiting die je gebruikt, wij hebben de juiste slotvanger om de functionaliteit en veiligheid van je poort te optimaliseren. Bekijk ons uitgebreide assortiment en maak je keuze voor een betrouwbare en handige oplossing voor je poort.

Bankoverschrijving
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!