Vlechtband dubbelstaafmat, gaas & tuinpoort

Sorteren op:

Vlechtband t.b.v antidoorkijk harmonicagaas . Verkrijgbaar in 3 kleuren.
€ 35,99
Vlechtband t.b.v enkelstaafmat poorten . Verkrijgbaar in 3 kleuren.
€ 40,99
Vlechtband t.b.v antidoorkijk dubbelstaafmatten. Verkrijgbaar in 3 kleuren.
€ 89,95
Clip om vlechtband aan de dubbelstaafmatten te bevestigen. Verkrijgbaar in de kleuren van de vlechtband. Bestelbaar per 2 stuks
€ 1,89
Vlechtband stroken t.b.v antidoorkijk dubbelstaafmatten. Verkrijgbaar in 2 kleuren.
€ 8,99
Tie-Wraps zwart (kabelbinders) - 3 verschillende soorten. Stevige en solide borging. Uitermate groot toepassingsgebied. Zeer goede kwaliteit en stevigheid.
€ 15,99

Vlechtbanden

Vlechtbanden, ook wel privacy banden genoemd, zijn zeer geschikt om hekwerk wind- en zichtdicht te maken. Een vlechtband, privacy band of privacy strook is een kunststof product dat je kunt gebruiken in combinatie met dubbelstaafmathekwerk of bijvoorbeeld harmonicagaas hekwerk. Deze hekwerken hebben standaard veel doorkijk. Wil je toch wat meer privacy? Dan is een vlechtband een ideale oplossing om meer privacy te creëren. De vlechtband kun je eenvoudig tussen de mazen van het hekwerk vlechten. De vlechtbanden zijn van topkwaliteiten en zijn allemaal voorradig in ons magazijn. Zo heb je normaliter de vlechtband na bestelling de volgende werkdag al in huis. 

Soorten vlechtbanden

Bij Hekwerkdirect verkopen we vier verschillende vlechtbanden aan. Zo hebben we twee soorten vlechtbanden voor dubbelstaafmat hekwerk. Vlechtband op rol van 50 meter en vlechtbandstroken met profiel die precies de lengte van één dubbelstaafmat hebben. Ook bieden we vlechtband voor harmonicagaashekwerk aan en bijpassende vlechtbanden voor de enkelstaafmatpoorten. Deze poorten worden vaak in combinatie met gaashekwerk aangeschaft. 

De vlechtbanden zijn standaard in drie kleuren leverbaar:

  • RAL6009
  • RAL9005
  • RAL7016

Vlechtband gaashekwerk

De vlechtband voor harmonicagaashekwerk is perfect om je hekwerk te blinderen/ meer privacy te creëren. De vlechtband wordt geleverd op rol van 50 meter en heeft een breedte van 47 mm. Hierdoor is deze vlechtband geschikt voor maas 50 x 50 mm. Met één rol vlechtband kun je circa 2,5m2 hekwerk bedekken. 

Vlechtband tuinpoort (enkelstaafmat)

Deze zichtremmer privacyband is geschikt voor enkelstaafmat tuinpoorten. De breedte van deze band is 44 mm en past dus precies door de mazen van deze poorten. De vlechtband zit op een rol van 50 meter. Ook deze vlechtband is verkrijgbaar in de drie standaard kleuren en is bijpassend bij de vlechtband voor het gaashekwerk. Zo kun je zowel het gaashekwerk als de poort weven met vlechtband.

Vlechtband dubbelstaafmat

Voor onze dubbelstaafmatten hebben we twee soorten vlechtband in het assortiment. Vlechtbandstroken met een ribprofiel en vlechtband op rol van 50 meter met een fijn structuur profiel. De vlechtband weef je eenvoudig door de mazen van de dubbelstaafmatten door. Optioneel zijn deze te bevestigen met dubbelstaafmat bevestigingsclips. 

040 209 4087

[email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x