Over Hekwerkdirect
Hekwerkdirect – de doe-het-zelf- webshop

U zoekt een kwalitatief hekwerk om zelf te plaatsen, bij een vertrouwde leverancier met verstand van zaken en aandacht voor u als klant? Dan is Hekwerkdirect voor u de oplossing!

Hekwerkdirect.nl is namelijk de meest complete webshop met uitsluitend Europese kwaliteitshekwerken en poortsystemen voor de doe-het-zelver. Of het nu gaat om complete hekwerkproducten, onderdelen, een goed montageadvies of advies over benodigde gereedschappen, Hekwerkdirect heeft het allemaal in haar assortiment.

Vindt u iets niet direct, dan mag u gerust contact met ons opnemen. Ook als u andere vragen, opmerkingen of suggesties heeft, neem dan contact met ons op per mail: [email protected] of bel ons op 0900-8212427 (Lokaal tarief).

Hekwerkdirect.nl en ABC hekwerk

Hekwerkdirect.nl maakt sinds haar bestaan deel uit van de ABC Hekwerkgroep. ABC Hekwerk is al 35 jaar een begrip in hekwerkland. ABC Hekwerk is de specialist voor het leveren en het monteren van een uitgebreid pakket aan hekwerksystemen en oplossingen voor het beveiligen van percelen, terreinen en gebouwen.

Ook voor het leveren en het installeren van innovatieve, elektronische systemen voor detectie en toegangscontrole is ABC Hekwerk uw professionele partner. ABC Hekwerk beschikt over een groot aantal zelfstandige vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Bij ABC Hekwerk heeft u te maken met de gedrevenheid van een regionale organisatie die dicht bij haar klanten staat en de capaciteit van een grote internationale hekwerkleverancier. Deze combinatie is de beste garantie voor een scherp geprijsde oplossing voor terreinbeheersing. Voor meer informatie kijkt u op www.abchekwerk.nl

Door haar relatie met ABC Hekwerk beschikt Hekwerkdirect over veel inzicht, kennis en jarenlange ervaring met hekwerksystemen en oplossingen, waardoor zij u goed van dienst kan zijn. Zo verkopen wij uitsluitend kwalitatieve en veilige producten en kunnen wij u professioneel advies geven over het monteren van hekwerk.

Hekwerkdirect.nl; vertrouwde kwaliteit

Naast het feit, dat Hekwerkdirect.nl kwaliteitsproducten levert en deel uitmaakt van de ABC Hekwerkgroep, is Hekwerkdirect.nl officieel gecertificeerd door het Thuiswinkel Waarborg. Het Thuiswinkel Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet en wordt actief ondersteund door de Consumentenbond. Thuiswinkel Waarborg gecertificeerde bedrijven zijn uitvoerig gescreend, betrouwbaar en bieden u een veilige manier van online winkelen aan.

Voor meer informatie kijkt u op www.thuiswinkel.org

Hekwerkdirect.nl en het milieu

Hekwerkdirect draagt graag bij aan een beter milieu. Daarom speelt milieuzorg een belangrijke rol tijdens onze productselectie en leveringsprocessen. Ook onze toeleveranciers wijzen wij voortdurend op hun milieuverplichtingen. Wij eisen productie- en logistieke handelingen die zo min mogelijk belastend zijn voor ons milieu.

Ook wijzen wij onze toeleveranciers er op geen onnodige en/of niet-recyclebare verpakkingsmaterialen te gebruiken. In ons interne kwaliteitshandboek ISO en VCA zijn procedures vastgelegd om milieuschade te voorkomen en milieubelasting verder terug te dringen. Milieuzorg maakt aldus een integraal onderdeel uit van onze bedrijfsvoering en heeft onze voortdurende aandacht.

Het team van Hekwerkdirect

Kortom, het team van Hekwerkdirect is u graag van dienst.

U kunt ons bereiken op ons bedrijfsadres :

ABC Hekwerk Direct B.V.
Steenoven 1
5626 DK Eindhoven
Dit is tevens ons postadres.
Bovendien kunt u ons op elke doordeweekse
dag bellen en mailen:
T. 040 209 4087
E. [email protected]
Whatsapp: 06-53983734

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 07:30 - 16:30 uur.

Overige zakelijke gegevens:
KvK-nummer: 73576018
BTW-identificatienummer: NL859585864B01

040 209 4087

[email protected]

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x