Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €500,-
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Levering met eigen bezorgservice
  • Achteraf betalen mogelijk

Over Hekwerkdirect

Hekwerkdirect – de doe-het-zelf- webshop

Ben je op zoek naar een kwalitatief hekwerk om zelf te plaatsen, bij een vertrouwde leverancier met verstand van zaken en aandacht voor jou als klant? Dan is Hekwerkdirect voor jou de oplossing!

Hekwerkdirect.nl is namelijk de meest complete webshop met uitsluitend Europese kwaliteitshekwerken en poortsystemen voor de doe-het-zelver. Of het nu gaat om complete hekwerkproducten, onderdelen, een goed montageadvies of advies over benodigde gereedschappen, Hekwerkdirect heeft het allemaal in haar assortiment.

Vind je iets niet direct, dan kun je contact met ons opnemen. Ook als je andere vragen, opmerkingen of suggesties hebt, neem dan contact met ons op per mail: [email protected] of bel ons op 040 209 4087.

Hekwerkdirect.nl en ABC hekwerk

Hekwerkdirect.nl maakt sinds haar bestaan deel uit van de ABC Hekwerkgroep. ABC Hekwerk is al ruim 35 jaar een begrip in hekwerkland. ABC Hekwerk is de specialist voor het leveren en het monteren van een uitgebreid pakket aan hekwerksystemen en oplossingen voor het beveiligen van percelen, terreinen en gebouwen.

Ook voor het leveren en het installeren van innovatieve, elektronische systemen voor detectie en toegangscontrole is ABC Hekwerk uw professionele partner. ABC Hekwerk beschikt over een groot aantal zelfstandige vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Bij ABC Hekwerk heb je te maken met de gedrevenheid van een regionale organisatie die dicht bij haar klanten staat en de capaciteit van een grote internationale hekwerkleverancier. Deze combinatie is de beste garantie voor een scherp geprijsde oplossing voor terreinbeheersing. Voor meer informatie kijk je op www.abchekwerk.nl

Door haar relatie met ABC Hekwerk beschikt Hekwerkdirect over veel inzicht, kennis en jarenlange ervaring met hekwerksystemen en oplossingen, waardoor wij je goed van dienst kunnen zijn. Zo verkopen wij uitsluitend kwalitatieve en veilige producten en kunnen wij je professioneel advies geven over het monteren van hekwerk.

Hekwerkdirect.nl; vertrouwde kwaliteit

Naast het feit, dat Hekwerkdirect.nl kwaliteitsproducten levert en deel uitmaakt van de ABC Hekwerkgroep, is Hekwerkdirect.nl officieel gecertificeerd door het Thuiswinkel Waarborg. Het Thuiswinkel Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet en wordt actief ondersteund door de Consumentenbond. Thuiswinkel Waarborg gecertificeerde bedrijven zijn uitvoerig gescreend, betrouwbaar en bieden je een veilige manier van online winkelen aan.

Voor meer informatie kijk je op www.thuiswinkel.org

Ook zijn we aangesloten bij Kiyoh, waarbij klanten die bij ons product(en) hebben besteld een review kunnen plaatsen over hun klantervaring bij ons. 

Meer weten over het reviewbeleid? Neem dan hier een kijkje.

Hekwerkdirect.nl en het milieu

Hekwerkdirect draagt graag bij aan een beter milieu. Daarom speelt milieuzorg een belangrijke rol tijdens onze product selectie en leveringsprocessen. Ook onze toeleveranciers wijzen wij voortdurend op hun milieuverplichtingen. Wij eisen productie- en logistieke handelingen die zo min mogelijk belastend zijn voor ons milieu.

Ook wijzen wij onze toeleveranciers er op geen onnodige en/of niet-recyclebare verpakkingsmaterialen te gebruiken. In ons interne kwaliteitshandboek ISO en VCA zijn procedures vastgelegd om milieuschade te voorkomen en milieubelasting verder terug te dringen. Milieuzorg maakt aldus een integraal onderdeel uit van onze bedrijfsvoering en heeft onze voortdurende aandacht.

Het team van Hekwerkdirect

Kortom, het team van Hekwerkdirect is je graag van dienst.

Je kunt ons bereiken op ons bedrijfsadres :

ABC Hekwerk Direct B.V.
Steenoven 1
5626 DK Eindhoven

T. 040 209 4087
E. [email protected]
Whatsapp: 06-53983734

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 07:30 - 16:30 uur.

Overige zakelijke gegevens:
KvK-nummer: 73576018
BTW-identificatienummer: NL859585864B01

Bankoverschrijving
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!