Menu
EUR

Dubbelstaafmathekwerk | Staafmathekwerk in 6/5/6 of 8/6/8 mm

Staafmathekwerk verkrijgbaar in diverse diktes. Ideaal om je tuin of binnenplaats af te schermen.

Staafmat hekwerk

Ben je op zoek naar sterk en budgetvriendelijk hekwerk voor jouw tuin of je bedrijf? Dan adviseren wij jou staafmathekwerk. Bij Hekwerkdirect heb je keuze in enkelstaafmat, dubbelstaafmat standaard (6/5/6) en dubbelstaafmat excellent (8/6/8).

Vraag je je af of een dergelijk robuust hekwerk wel stijlvol kan zijn? Smaak is persoonlijk, maar er is een goede reden waarom dubbelstaafmathekwerken zo vaak gekozen worden. Velen waarderen hun strakke en moderne uitstraling. Bovendien kun je de kleur van het hekwerk zelf kiezen, of het nu groen, grijs, of zwart moet zijn.

Wat is staafmathekwerk?

Enkelstafmat hekwerk is een mat bestaande uit horizontale en verticale spijlen met een maaswijdte van 55x200 mm. Dubbelstaafmat hekwerk bestaat uit twee horizontale staven met daartussenin een verticale staaf. Door de dubbele horizontale spijlen is het hekwerk nog net wat stabieler en steviger dan de enkelstaafmatten. Het dubbelstaaf hekwerk is een van de meest verkocht hekwerken van dit moment!

Welke dubbelstaafmatten zijn er?

We bieden dubbelstaafmatten met 6/5/6 vulling of met 8/6/8 vulling aan. Dit is de dikte van de horizontale en verticale draden in mm. De dubbelstaafmatten zijn los te bestellen of in een compleet pakket incl. palen en bevestigingsmaterialen. Je hebt de keuze uit verzinkte dubbelstaafmatten of gecoat in de kleuren RAL9005, RAL6009 of RAL7016.

Materiaal dubbelstaafmatten

Al onze staafmatten zijn verzinkt volgens norm NEN-EN-ISO 1461 en (desgewenst) gecoat volgens norm NEN 5254.

Afmetingen dubbelstaafmatten

Hoogte matten: 800 tot 2030 mm. Of je nu een hoog ondoordringbaar hekwerk wilt of een meer gezellige omheining voor je voortuin, je kunt kiezen uit hoogtes variërend van 80 tot 203 centimeter.

Breedte staafmat: De dubbelstaafmatten zijn standaard 2510 mm breed. Dus rond het aantal matten naar boven af (28,5 meter omheining nodig? = 12 matten) en pas ze later naar wens aan met een ijzerzaag of slijptol.

Dikte van de draden 6/5/6 of 8/6/8: We bieden twee varianten aan, met draden van 6 bij 5 bij 6 millimeter dik en draden van 8 bij 6 bij 8 millimeter dik. Als je bijvoorbeeld klimplanten wil laten groeien, is de 6/5/6-variant ideaal.

Hoe plaats ik staafmatten?

Staafmathekwerk is eenvoudig te plaatsen. Op onze website hebben we ook een digitale handleiding staan over hoe de matten eenvoudig te plaatsen zijn. Naast losse onderdelen hebben we ook complete pakketten in het assortiment. Bij deze pakketten heb je de keuze tussen de standaard kunststof paaldoppen of paaldoppen met haak. Met deze haken vereenvoudig je het plaatsen, doordat je de matten alvast in de haken kunt hangen en daarna de beugels om de palen kunt monteren. 

Wil je meer advies over welk staafmathekwerk het beste bij jouw situatie past, kijk dan bij inspiratie & advies. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Bankoverschrijving
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!