Netten

Sorteren op:

Geknoopte afschermnetten te gebruiken voor in sporthallen. In verschillende varianten verkrijgbaar | Rollengte 25m - Hoogte 5m zwart
€ 731,05
Geknoopte balvangnetten te gebruiken voor achter voetbaldoelen. In verschillende varianten verkrijgbaar Rollengte 9,4 - 20 of 25m - Hoogte 5m zwart
€ 259,99
Knooploze balvangnetten te gebruiken voor achter voetbaldoelen. In verschillende varianten verkrijgbaar. Rollengte 20, 25 of 30m - Hoogte 5mzwart
€ 303,99
Knooploze afschermnetten te gebruiken voor in sporthallen.In verschillende varianten verkrijgbaarRollengte 25m - Hoogte 5mzwart
€ 1.047,00
Tie-Wraps zwart (kabelbinders) - 3 verschillende soorten. Stevige en solide borging. Uitermate groot toepassingsgebied. Zeer goede kwaliteit en stevigheid.
€ 15,99
Kwikclips zijn zeilklemmen waarmee je onze privacy- en winddoeken eenvoudig mee op kunt spannen zonder gaten in het doek te maken.
€ 1,99
De Bungee Ball Strong wordt gebruikt voor het opspannen van (wind)doeken, waarbij het mogelijk is met kleinere spanruimtes te werken dan spinhaken.
€ 0,99

Balvang-/ afschermnetten

Je vindt hier diverse netten. Zowel geknoopte netten als knooploze netten. De netten kunnen als afschermnet of al balvangnet worden gebruikt. 

Balvangnetten

Deze netten zijn te gebruiken achter voetbaldoelen. De balvangnetten zijn zowel geknoopt als knooploos te bestellen en zijn in diverse lengtes te verkrijgen. De maaswijdte van deze netten is 12 x 12 cm. 

Afschermnetten

De afschermnetten worden vooral gebruikt in gymzalen of sporthallen. Afhankelijk van de toepassingen zijn de netten in diverse maaswijdtes en draaddiktes te verkrijgen.

040 209 4087

[email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x