Menu
EUR

Bevestigingsmateriaal voor hekwerk

Bevestigingsmateriaal

Welkom bij Hekwerkdirect! Op deze pagina vind je alle bevestigingsmaterialen uit ons assortiment. Voor ieder hekwerk verkopen wij ook de losse onderdelen. Zo kun je eenvoudig een onderdeel uit je hekwerk herstellen/ uitbreiden, zonder een compleet hekwerk pakket nodig te hebben. 

Bevestigingsmateriaal gaashekwerk

Ons harmonicagaashekwerk is als compleet pakket te bestellen. Dit wil zeggen dat je een compleet hekwerk krijgt incl. gaas, palen en bevestigingsmaterialen. Maar naast de complete pakketten hebben we ook losse onderdelen voor gaashekwerk. Elk onderdeel is los te verkrijgen, maar ook als een poortbevestiging set of tussen-, eind- of hoekpaal.

Bevestigingsmateriaal dubbelstaafmatten

De materialen om je dubbelstaafmathekwerk te monteren en bevestigen zijn zowel in een compleet pakket als per los onderdeel te bestellen. Kom je wat onderdelen te kort? Of is er iets aan vervanging toe? Dan kun je elk onderdeel los bestellen via deze pagina. 

Bevestigingsmateriaal spijlenhekwerk

Er zijn vele verschillende soorten spijlenhekwerken op de markt. Zo is er ook voor ieder spijlenhekwerk een andere bevestingsbeugel of prop nodig. We hebben daarom ook een uitgebreid assortiment aan bevestigingsbeugels of proppen voor spijlenhekwerk. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Muurbevestiging hekwerk

Hekwerk eindigt lang niet altijd met twee eindpalen, maar het komt regelmatig voor dat hekwerk aan de muur moet worden bevestigd. Hiervoor hebben wij diverse materialen in ons aanbod, waardoor je de verschillende hekwerk eenvoudig aan de muur kunt bevestigen. Dit geldt zowel voor spijlenhekwerk, gaashekwerk, dubbelstaafmathekwerk, maar ook voor onze poorten. 

Paalvoetadapters

Kun je je hekwerk niet in de grond plaatsen? Maar moet dit op een verharde ondergrond, vlonder of keerwand? Dan kun je dit eenvoudig oplossen middels palen op voetplaat (langere levertijd), maar ook met onze voetplaatadapters. Deze zijn vaak uit voorraad leverbaar, waardoor je geen vertraging op je hekwerkorder hebt. De adapters zijn er voor allerlei soorten hekwerk- en poortpalen. 

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt voor het bevestigen van onderdelen aan je hekwerk.

Wil je meer informatie over de verschillende bevestigingsmaterialen of tips over welke materialen jij precies nodig hebt voor je hekwerk? Neem dan een kijkje bij onze klusadviezen of neem contact met ons op via de chat, whatsapp of per mail

Bankoverschrijving
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!