Menu
EUR

Diverse soorten hekwerk - dubbelstaafmat hekwerk - spijlen hekwerk - gaas hekwerk

Hekwerk online kopen bij Hekwerkdirect

Ben je op zoek naar geschikt hekwerk voor je bedrijf, woning, tuin of dierenverblijf? Bij Hekwerk Direct tref je een uitgebreid assortiment hekwerken aan: van een compleet spijlenhekwerk tot een robuust hekwerk van harmonicagaas. Is je bestaande hekwerk beschadigd? Of wil je je bestaande hekwerk uitbreiden? Geen nood, wij hebben namelijk ook allerlei soorten onderdelen op voorraad om beschadigingen meteen te verhelpen of het hekwerk uit te breiden.

Soorten hekwerken

Diverse soorten hekwerken vinden toepassing in uiteenlopende locaties en situaties, elk met hun eigen specifieke functie. Sierhekwerken, doorgaans in voortuinen geplaatst, dienen voornamelijk ter verfraaiing van de tuin en als markering van de eigendomsgrens. Spijlenhekwerken, vaak aangeduid als industriehekwerken, worden veel gebruikt op bedrijventerreinen. Dubbelstaafmatten, zoals de 6/5/6 variant, komen veel voor bij woonhuizen, met een hoogte van 180 centimeter in achtertuinen en 80/100/120 centimeter in voortuinen. Gaashekwerk wordt doorgaans ingezet om weilanden af te bakenen.

Toch is de dubbelstaafmat het meest veelzijdig en populairste. Dankzij de eigenschappen van stevigheid, strakke uitstraling, duurzaamheid en beschikbaarheid in verschillende hoogtematen, zie je dit type hekwerk letterlijk overal terug.

Gaashekwerk

We hebben diverse soorten gaashekwerk om je tuin mee te omheinen. Zo hebben we harmonicagaas, tuingaas, maar ook kippengaas en volièregaas. Gaas hek wordt vaak gebruik voor de omheining van dierenverblijven. Harmonicagaas wordt ook vaak gebruik om een erf of tuin te omheinen, waarbij veel meters moeten worden omheind. 

Staafmathekwerk

We hebben twee soorten staafmathekwerk. Zo hebben we dubbelstaafmat panelen en enkelstaafmat panelen. De dubbelstaafmatten worden veruit het meeste verkocht. Deze zijn er in de standaard (6/5/6) variant en in de excellente variant (8/6/8).

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk is verkrijgbaar in twee varianten: verzinkt en gecoat hekwerk. Je kunt ook kiezen voor spijlen tussen de liggers of doorgestoken spijlen. Daarnaast hebben we ook mikadohekwerk. Een leuke, speelse moderne variant op het standaard spijlenhekwerk.

Overig: Leilinde, Klimop hekwerk en steenkorven

Ook diverse andere hekwerken zoals: leilinde constructies, klimop staalmatten en palen en steenkorven vind je in ons assortiment hekwerken. 

Voordelen metalen hekwerk

Zoek je naar een nieuw metalen tuinhekwerk voor je tuinafscheiding? Hekwerkdirect biedt een uitgebreide selectie tuinhekken die diverse doelen dienen. Mensen schaffen tuinhekken aan om privacy te bevorderen, als erfafscheiding, of vanwege het onderhoudsgemak. Een metalen tuinhekwerk heeft namelijk geen schilderbeurten of snoeien nodig. Het grote voordeel van hekwerk ten opzichte van bijvoorbeeld houten schuttingen is dat het lichter en daardoor gemakkelijker te installeren is. Bovendien vereist het geen beitsbehandelingen.

Bankoverschrijving
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!