Diverse soorten hekwerk - dubbelstaafmat hekwerk - spijlen hekwerk - gaas hekwerk

Ben je op zoek naar geschikt hekwerk voor je bedrijf, woning, tuin of dierenverblijf? Bij Hekwerk Direct tref je een uitgebreid assortiment hekwerken aan: van een compleet spijlenhekwerk tot een robuust hekwerk van harmonicagaas. Is je bestaande hekwerk beschadigd? Of wil je je bestaande hekwerk uitbreiden? Geen nood, wij hebben namelijk ook allerlei soorten onderdelen op voorraad om beschadigingen meteen te verhelpen of het hekwerk uit te breiden.

Gaashekwerk
We hebben diverse soorten gaashekwerk om je tuin mee te omheinen. Zo hebben we harmonicagaas, tuingaas, maar ook kippengaas en volièregaas. Gaas hek wordt vaak gebruik voor de omheining van dierenverblijven. Harmonicagaas wordt ook vaak gebruik om een erf of tuin te omheinen, waarbij veel meters moeten worden omheind. 

Staafmathekwerk
We hebben twee soorten staafmathekwerk. Zo hebben we dubbelstaafmat panelen en enkelstaafmat panelen. De dubbelstaafmatten worden veruit het meeste verkocht. Deze zijn er in de standaard (6/5/6) variant en in de excellente variant (8/6/8).

Spijlenhekwerk
Spijlenhekwerk is verkrijgbaar in twee varianten: verzinkt en gecoat hekwerk. Je kunt ook kiezen voor spijlen tussen de liggers of doorgestoken spijlen. Daarnaast hebben we ook mikadohekwerk. Een leuke, speelse moderne variant op het standaard spijlenhekwerk.

Overig: Leilinde, Klimop hekwerk en steenkorven
Ook diverse andere hekwerken zoals: leilinde constructies, klimop staalmatten en palen en steenkorven vind je in ons assortiment hekwerken. 

040 209 4087

[email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x