Poorten, Tuinpoorten / Toegangspoorten

Een poort zorgt voor een mooie entree. Bij elk soort hekwerk dat wij u aanbieden, vindt u een passende poort. Van spijlenpoorten tot houten poorten in stalen kaders. En van gaaspoortjes tot dubbelstaafmatpoorten. Daarnaast heeft u de keuze uit enkele en dubbele looppoorten, draaipoorten en schuifpoorten. Zo vindt u een goede poort die bij uw voorkeuren past.

Onze dubbelstaafmat poorten zijn er zowel met 6/5/6 als met 8/6/8 vulling. Zo heeft u altijd de gewenste poort bij uw hekwerk.

De tuin- en staafmatpoorten en spijlenpoorten zijn zowel in het verzinkt als in RAL6009, RAL9005 of RAL7016 te verkrijgen. In deze kleuren zijn onze hekwerken ook verkrijgbaar, zodat u altijd een poort passend bij uw hekwerk uit kunt zoeken. Wilt u liever een afwijkende RAL kleur? Dit is ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op. 

Verder hebben we ook dichte tuinpoorten. Hierin hebben we diverse varianten, waaronder: Stalen designpoorten, aluminium designpoorten en stalen poorten met houtvulling. Zo hebben we voor ieder wat wils. 

De aangeboden poorten zijn allemaal handbediende poorten. Wilt u meer informatie of advies over een elektrische poort dan kunt u met ons contact opnemen.

040 209 4087

[email protected]

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x