Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €500,-
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Levering met eigen bezorgservice
  • Achteraf betalen mogelijk

Betaalmethoden

BetaalmethodenRiverty hekwerkdirect

Diverse betaalmethoden - Hekwerkdirect

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen.
Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Betalen met creditcard

MasterCard en Visa: de best geaccepteerde creditcards ter wereld.

Betaal je je online aankopen graag met creditcard? Met Verified by Visa (ook bekend als 3D Secure) is je betaling extra veilig. Het is een persoonlijk wachtwoord net als je pincode. Je voert jouw persoonlijke wachtwoord in als je online met je creditcard betaalt. Zo ben je nóg beter beschermd tegen misbruik. Hou je Verified by Visa-wachtwoord goed geheim.

Betaling met een creditcard is een vorm van achteraf betalen; je betaalt met je creditcard op de webshop en de creditmaatschappij schrijft het later pas van je bankrekening af.

Bankoverschrijving

Betaal eenvoudig vooraf via overschrijving.
Dit kan via internetbankieren of via een andere vorm van overschrijven via je bank of giro. Betaal wanneer het jou uitkomt!

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betalen. Aangezien de betaling administratief verwerkt en gecontroleerd moet worden, dien je rekening te houden met een langere verwerkingstijd van 1-3 werkdagen.

Bankgegevens:

Tenaamstelling: Hekwerk Direct
BIC/SWIFT: RABONL2U
IBAN: NL18RABO0147271630

Betaling o.v.v. het ordernummer.

Riverty – Achteraf betalen (Nederland)

Riverty voert voor hekwerkdirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

Riverty – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)

Riverty voert voor hekwerkdirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van Riverty. Riverty informeert je per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevens controle uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun  je jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

Riverty – Achteraf betalen (België)

Riverty voert voor hekwerkdirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van Riverty ontvangt per e-mail. In de online omgeving My Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevens controle uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

Mister Cash/Bancontact (BE)
Met Mister Cash/Bancontact kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen.
Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Bankoverschrijving
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!