Betaalmethoden

-->Betaalmethodenafterpay hekwerkdirect

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Betalen met creditcard

MasterCard en Visa: de best geaccepteerde creditcards ter wereld.

Betaalt u uw online aankopen graag met uw creditcard? Met Verified by Visa (ook bekend als 3D Secure) is uw betaling extra veilig. Het is een persoonlijk wachtwoord net als uw pincode. U voert uw persoonlijke wachtwoord in als u online met uw creditcard betaalt. Zo bent u nóg beter beschermd tegen misbruik. Hou uw Verified by Visa-wachtwoord goed geheim.

Betaling met een creditcard is een vorm van achteraf betalen; u betaalt met uw credicard op de webshop en de creditmaatschappij schrijft het later pas van uw bankrekening af.

Bankoverschrijving.

Betaal eenvoudig vooraf via overschrijving.
Dit kan via internetbankieren of via een andere vorm van overschrijven via uw bank of giro. Betaal wanneer het u uitkomt!

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betalen. Aangezien de betaling administratief verwerkt en gecontrolleerd moet worden,
dient u rekening te houden met een langere verwerkingstijd van 1-3 werkdagen.

Bankgegevens:

Tenaamstelling: Hekwerk Direct
BIC/SWIFT: RABONL2U
IBAN: NL18RABO0147271630

Betaling o.v.v. het ordernummer.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor hekwerkdirect het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij hekwerkdirect achteraf betalen tot een bedrag van €500,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €750,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay.
Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

0900-8212427 (Lokaal tarief)

contact@hekwerkdirect.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x