Gaashekwerk - Harmonicagaas, kippengaas, tuingaas, volieregaas, dassengaas

Gaashekwerk is makkelijk, snel en voordelig te monteren. Wist u dat u gaas met houten of metalen palen kunt monteren? Kortom, u heeft genoeg keuze.
Naast harmonicagaas kunt u bij ons ook terecht voor kippengaas, tuingaas, dassengaas, schapengaas en volièregaas.

Soorten gaas
 Kippengaas: gaas met zeshoekige mazen, zowel verkrijgbaar in lichte als zware uitvoering.
 Tuingaas: mazen van 50 x 100 mm. De golvende, horizontale draad en verstevigingsdraden met ø 2,5 mm aan de boven- en de onderzijde van het gaas zorgen voor extra stevigheid.
 Dassengaas: gaas dat bestaat uit een liggende maas van 25,4 x 50, 8 mm. Door de kleine stevige mazen is het ideaal om klein vee binnen te houden en wild buiten te houden.
 Schapengaas: gaas met een spiraalknoop (ursusknoop). Hierdoor kunnen dieren zich niet beschadigen aan het hekwerk. De meeste draden hebben een draaddikte van 2,0 mm. De bovenste en de onderste draad hebben een afwijkende draaddikte van 2,5 mm. Dit zorgt zowel onder als boven voor extra stevigheid.
 Volièregaas: gaas voor volières, kippenrennen en bloemperken. Het gaas is in lichte, middel en zware
uitvoering te krijgen. De classificatie is gebaseerd op de hoogtes en de draaddiktes van het gaas.

Wilt u meer informatie over de producten kijk dan op de pagina uw materiaalkeuze. Meer uitleg over de montage vindt u in de handleidingen. Bovendien helpt het team van Hekwerk Direct u graag; dus neem gerust contact op.

040 209 4087

[email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x