Menu
EUR

Diverse soorten gaashekwerken online kopen

Gaashekwerk

Gaashekwerken bij Hekwerkdirect

Ons gaashekwerk is verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Naast de verschillende soorten gaashekwerk die wij aanbieden, heb je ook de keuze uit de kleuren antraciet, groen of zwart en meerdere formaten. Zo is er altijd wel een gaaswerk geschikt voor jouw tuin of omheining. De kosten van een gaashekwerk vallen mee, dus voor een voordelige afscheiding kun je kiezen voor een van onderstaande varianten. In ons assortiment vind je harmonicagaas, tuingaas en volièregaas. Hieronder lichten we de verschillende soorten gaas nader toe.

Soorten gaas

Harmonicagaas

Harmonicagaas is een populaire keuze voor tuinafscheidingen vanwege zijn strakke uitstraling en veelzijdigheid. Het stevige frame en het veerkrachtige materiaal maken het ook ideaal voor het omheinen van dierenverblijven en door de strakke uitstraling kun je er ook perfect klimop of hedera tegenaan laten groeien. Ons harmonicagaas is geweven gaas met ruitvormige mazen, geplastificeerd en verkrijgbaar in de kleuren groen en zwart. Het is beschikbaar in verschillende hoogtes, variërend van 1000 mm tot maximaal 2000 mm. De maas van het gaas is 50 mm. Naast het gaas zelf bieden we ook metalen palen en alle benodigde accessoires voor de installatie van harmonicagaas hekwerk. Raadpleeg onze handleiding voor een gedetailleerd overzicht van de benodigdheden. Je kunt bij ons dus alles los bestellen als je maar enkele materialen nodig hebt, maar ook complete pakketten kun je bij ons bestellen. 

Harmonicagaas wordt geleverd op rollen van 5, 10, 15 of 25 meter. In de praktijk komt het zelden voor dat de lengte precies overeenkomt met uw behoeften. Gelukkig kunt u harmonicagaas eenvoudig verlengen of inkorten zonder te zagen of te slijpen. In onze montagehandleiding leggen we stap voor stap uit hoe u met één spijl het harmonicagaas snel en gemakkelijk kunt aanpassen aan uw wensen.

Tuingaas

Tuingaas biedt een eenvoudige manier om tuinen af te rasteren. We bieden zowel een premium- als budgetvariant aan. Het premium tuingaas heeft een draaddikte van 2,5 mm voor extra stevigheid, terwijl het budgettuingaas met een draaddikte van 2,1 mm een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding biedt. Beide varianten zijn geplastificeerd en verkrijgbaar in groen en antraciet. Je kunt kiezen uit verschillende hoogtes en lengtes van de rollen om zo het perfecte gaashekwerk voor je tuin te creëren. Tuingaas is ideaal voor het omheinen van bloemenperken, moestuinen en grotere terreinen.

Kippengaas of kleinvee gaas

Kippengaas is veelzijdig inzetbaar en geschikt voor kippen- en konijnenrennen, tijdelijke afrasteringen, en zelfs voor het beschermen van planten. Het is verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder gegalvaniseerd en geplastificeerd gaas, met maaswijdten van 13 mm of 25 mm. Je kunt kiezen uit hoogtes van 500 mm en 1000 mm, met rollen van 10 m of 25 m. Kippengaashekwerken zijn doorgaans eenvoudig zelf te installeren, vaak met behulp van houten of metalen en bijvoorbeeld krammen of spijkers.

Volièregaas

Volièregaas is uitermate geschikt voor het bouwen van dierenverblijven, bescherming van moestuinen en hobbyprojecten. Het heeft kleine mazen en is ideaal voor kleine dieren, zoals vogels, vlinders, konijnen en kippen. Het gaas is verzinkt, waardoor het uiterst stevig is. Het vierkante gaas is verkrijgbaar in hoogtes van 500 mm of 1000 mm. Het verzinkte gaas is verkrijgbaar in rollen van 10 of 25 meter. De rollen zijn verkrijgbaar met een maaswijdte van 13 of 19 mm. Volièregaas is eenvoudig zelf te monteren en kan worden bevestigd aan houten palen of een houten frame voor het ondersteunen van klimplanten.

Meer informatie over de producten vind je bij de diverse productpagina's. Bovendien helpt het team van Hekwerk Direct je graag; dus neem gerust contact op. Dit kan telefonisch, per whatsapp of chat of via de mail

Bankoverschrijving
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!