Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €500,-
  • Altijd 5 jaar garantie
  • Levering met eigen bezorgservice
  • Achteraf betalen mogelijk

Verzenden & retourneren

Verzending/ levering

Besteed je meer dan € 500,- in onze webshop dan brengen wij jouw bestelling GRATIS bij je aan huis!*

Daarnaast leveren we in veel gevallen supersnel; alle postpakketten (op voorraad) welke voor 12:00 uur worden besteld, worden dezelfde dag nog verzonden en zijn normaliter de volgende werkdag al in huis!** We heten niet voor niets HekwerkDIRECT.nl.

Wanneer een bestelling te groot is voor verzending per post zal de bestelling met onze eigen bezorgservice (1 van onze 2 bezorgbussen) worden bezorgd. In dit geval staat de levertijd vermeld bij het product (uitzonderingen daargelaten). Voor voorraad artikelen is de gemiddelde levertijd 2-7 werkdagen. 

*Uitgezonderd de Waddeneilanden en het buitenland. Hiervoor geldt een toeslag voor levering (uitgezonderd Vlaanderen). Bestellingen voor de Waddeneilanden worden vaak in Den Helder of Harlingen geleverd bij een transportbedrijf.
**Uitgezonderd postpakketten naar de Waddeneilanden en het buitenland.

Verzenden binnen Nederland/België

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Kleinere artikelen, zoals beugels en koppen, worden met pakketpost (GLS) tegen het tarief van € 8,50 (België €15,-) aan je verzonden. Producten met een groter volume en gewicht worden met onze eigen bezorgservice tegen het tarief van € 60,- (België €85,-) bij je geleverd. Mocht je kiezen voor de Green Choice bezorgmethode? Dan betaal je € 40,- en wordt de bestelling binnen 1-3 weken bij je geleverd. Als de producten echt een groot volume of gewicht hebben, dan zal het transport plaatsvinden met een vrachtwagen met oplegger of een bakwagen. Voordat je bestelling per koerier of via transport geleverd zal worden, zal eerst contact met je worden opgenomen over een geschikte leverdatum (per mail of telefoon). Bij niet thuis zal GLS het pakket de volgende dag opnieuw aanbieden.

Bestel je artikelen met een waarde boven € 500,- komen wij de materialen gratis bij je leveren (Nederland m.u.v. de Waddeneilanden).

Enkele aanvullende voorwaarden hierop:

  1. Indien de consument niet aanwezig is op de afgesproken dag, tijdstip en op het overeengekomen afleveradres dan ontvangen wij graag informatie en/of instructies over de wijze van levering. Er kan een plaats afgesproken worden waar de levering gelost kan worden. Onze chauffeur zal hier een foto van maken. Dit alles is noodzakelijk voor een probleemloze aflevering. Bij een dergelijke aflevering zal het overbodig zijn dat het aangekochte product c.q. de aangekochte producten tegen additionele kosten opnieuw worden aangeboden. De additionele kosten voor herlevering zijn minimaal € 30,00.
  2. Bestelde producten worden bezorgd tot de eerste drempel. De consument is zelf verantwoordelijk voor verdere verplaatsing. Afmetingen van de producten worden vooraf aan de consument bekendgemaakt op www.hekwerkdirect.nl. De consument dient hier zelf rekening mee te houden. Onder de eerste drempel verstaat Hekwerkdirect.nl de perceelsgrens, de toegangspoort dan wel de voordeur van het betreffende afleveradres mits zich deze bevindt op de begane grond. De afleverplaats kan derhalve ook een openbaar terrein betreffen, zoals een weggedeelte, trottoir of parkeervak.
  3. De afleverplaats dient bereikbaar te zijn voor de gekozen wijze van transport. HekwerkDirect levert normaliter met een BE-trekker combinatie van c.a. 10 meter lang of met een trekker-oplegger combinatie van 13.60 meter lengte. Kan het vervoer niet door de straat, dan zal de chauffeur de bestelling zo dicht mogelijk bij het adres brengen, de consument is verantwoordelijk voor het verder brengen van de bestelde artikelen. Levering met Kooiaap is mogelijk tegen bijbetaling.

Afspraak leverdatum - bezorgservice

Wanneer je producten gereed zijn voor verzending neemt onze chauffeur een dag van tevoren contact met je op voor het maken van de leveringsafspraak. Ben je niet thuis dan zal de chauffeur kijken naar een plek om de bestelling neer te leggen.
Kun je de materialen niet ontvangen op de vooraf besproken leverdatum? Dan zal Hekwerkdirect een andere dag inplannen wanneer je adres op de route ligt. De kans is dan wel aanwezig dat dit niet binnen de op de website gecommuniceerde levertijd valt.

Levertijd
Hekwerkdirect zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en het leveren van jouw bestelling. Voor de meeste hekwerk artikelen geldt een levertijd van maximaal 2-7 werkdagen. Maar er zijn ook producten welke een langere levertijd vergen. De levertijden vind je bij het door jou gekozen product. Mocht er een langere levertijd op een product zitten dan vooraf aangegeven, nemen wij hierover altijd contact met je over op.

Indicatie gemiddelde levertijden Nederland
1x per week: Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel, Utrecht, Flevoland, Noord- en Zuid Holland 
1x per 2 weken: Zeeland, Drenthe, Friesland, Groningen
1x per 2 weken: België

Status van jouw zending
Je kunt de status van je order inzien door in ''Mijn account'' te klikken op ''bekijk mijn geplaatste "bestellingen" onder het kopje ''mijn bestellingen''. Tevens ontvang je van ons een e-mail met Track&Trace-code, wanneer je bestelling verzonden is. Je kunt dan via GLS de status van jouw zending bekijken.

Afhalen bestelling

Bestellingen kunnen op afspraak afgehaald worden.

Retouren

Bedenktermijn

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De beroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Als je binnen de bedenktijd aangeeft het artikel te willen ruilen/retourneren, kun je dit aangeven door te gaan naar ''Mijn bestellingen'' in ''Mijn account''. Aldaar kies je de betreffende bestelling en druk je op ''artikelen retourneren''. Download het retourformulier vul deze in zijn geheel in en stuur deze naar [email protected]. Je kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier, maar dat is niet verplicht.

Let op: Maatwerk producten kunnen niet retour worden gestuurd/gebracht. Deze worden speciaal voor de klant op maat gemaakt en zijn uitgesloten van de retourmogelijkheden.

Ons retouradres:
ABC Hekwerkdirect B.V.
Steenoven 1
5626 DK Eindhoven
Tel: 040-2094087

Retourneren

In geval van het retourneren van het artikel, komen de verzendkosten hieraan verbonden voor rekening van de klant. Bij postorders zal dat €8,50 bedragen, Orders welke met BE trailer afgehaald dienen te worden €75,-. Je kunt ervoor kiezen om het artikel via een zelf gekozen pakketdienst te retourneren of wij kunnen je een retourlabel opsturen (kosten voor klant). Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending, zo snel mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Na het opgeven van de retournering heb je als klant veertien dagen de tijd om de te retourneren materialen aan ons te doen toekomen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Uitzonderingen op retourneren
Kosten welke in rekening kunnen worden gebracht na aanleiding retourzendingen:

- artikelen die gebruikt of beschadigd zijn en/of waar veranderingen op/aan zijn aangebracht.
- artikelen die te laat zijn aangemeld als retour en/of te laat zijn teruggezonden. 
- artikelen die onvoldoende gefrankeerd naar ons worden geretourneerd.

In bovenstaande gevallen wordt de retourzending geaccepteerd maar zullen wij het aankoopbedrag niet (geheel) terugstorten.

Bankoverschrijving
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!