Menu
EUR

Hang en sluitwerk

Hang en sluitwerk

Hang en sluitwerk voor hekwerk

Op zoek naar een slot, slotvanger of een ander onderdeel om je hekwerk te kunnen openen en sluiten? Dan ben je hier aan het goede adres. We hebben vele soorten sloten, slotvangers, krukparen, scharnieren, poortsluiters, grondgrendels en meer in het assortiment. 

Sloten

Naast ons brede aanbod aan tuinpoorten hebben we ook een breed assortiment aan (bijpassende) sloten. Zo hebben we een aantal draaipoort sloten, maar ook voor insteeksloten, smalsloten en zwembadpoort sloten kun je bij ons terecht. En last but not least hebben wij ook het kindveilig slot (1- en 2-zijdig) in ons aanbod. De kidloc (kindveilig slot) is een must voor scholen en kinderdagverblijven. 

Slotvangers

Zonder slotvanger werkt het slot natuurlijk niet en is je poort niet te sluiten. Daarom zijn onze slotvangers bijpassend bij de verschillende sloten. Ook de slotvangers zijn ingedeeld in dezelfde categorieën.

Krukparen

Zonder een krukpaar is je poort natuurlijk niet af. Onze poorten worden standaard met krukpaar geleverd, maar je kunt natuurlijk altijd kiezen voor een alternatief krukpaar of als je een krukpaar wil vervangen. Naast de standaard deurklinken hebben we ook kindveilige krukparen of mooi aluminium handgrepen. Deze zijn ook erg in trek op deuren binnenshuis. 

Scharnieren

Iedere poort heeft zijn eigen soort scharnier. Zo zijn er scharnieren die 90 graden kunnen draaien, maar ook scharnieren die 180 graden kunnen draaien. Elke tuinpoort heeft zijn eigen scharnierset. Mocht je scharnier kapot zijn, dan zijn deze ook eenvoudig te vervangen en los te bestellen. Wil je je poort rechtstreeks op de muur monteren? Dan kun je ook kiezen voor onze muurplaatscharnieren. Deze zijn er in 180 of 90 graden te verkrijgen. 

Poortsluiters

Wil je dat je poort automatisch weer dicht kan? Dan zou een poortsluiter een goede optie voor je zijn. Met onze poortsluiters sluit je poort automatisch en weet je zeker dat je poort niet open blijft staan. 

Grondgrendel & grondstop

Wist je dat je je poortvleugel ook in open en/of dichte stand kunt vergrendelen? Bij dubbele poorten wordt standaard 1 grondgrendel meegeleverd, maar je kunt ook voor de andere vleugel een grondgrendel bijbestellen. De grondgrendels zijn te vergrendelen in een van de betonnen of kunststof grondgrendelblokken.

Poortvangers

Wil je de poort in geopende stand vast kunnen zetten? Dat kan perfect met één van onze poortvangers. Met deze vangers in het aluminium of warmbad gegalvaniseerd wordt de poort gevangen en opengehouden zonder de poort te beschadigen.

Locinox

Locinox ontwikkelt en produceert hang- en sluitwerk voor hekwerk en poorten. Alle sloten en het hang- en sluitwerkt binnen ons assortiment zijn uitvoerig getest. We hebben een uitgebreid aanbod aan sloten en toebehoren voor loopdeuren, inrijpoorten, industriële poorten, en zwembadpoorten. Al onze poorten zijn ook voorzien van locinox hang- en sluitwerk. Zo kun je eenvoudig een onderdeel van je poort vervangen. 

Bankoverschrijving
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!