€ 0,00

Compleet pakket inclusief: dubbelstaafmatten 6/5/6 mm , palen rond 60mm (80cm verlengd of voetplaat) & benodigde bevestigingsmaterialen.

Levertijd: 5 werkdagen

Compleet dubbelstaafmat hekwerk - verzinkt

Standaard 6/5/6 mm

Het standaard dubbelstaafmat pakket is opgebouwd uit matten met twee horizontale draden van 6 mm met daartussen een verticale draad van 5 mm. De palen worden meegeleverd, afhankelijk van uw keuze (grondpaal of met voetplaat). De grondpalen zijn altijd 80 cm langer dan het door u gekozen hekwerk.

De staafmat is verzinkt volgens de norm NEN-EN-ISO 1461.

Het complete dubbelstaafmat pakket standaard bevat:

  • Dubbelstaafmatten 6/5/6 mm (maaswijdte 50 x 200mm)
  • Palen ø 60mm (80cm verlengd) incl. paaldoppen
  • Benodigde bevestigingsmaterialen

Het hekwerk is altijd voorzien van eindpalen. Hoekpalen is optioneel mogelijk (hoekpalen zijn geschikt voor haakse hoeken van 90 graden). 
Bij de optie muuraansluiting en/of paal op voetplaat worden geen pluggen en schroeven/bouten meegeleverd. Mocht u kiezen voor 1x muuraansluiting, dan komt 1x eindpaal te vervallen. Hetzelfde geldt voor 2x muuraansluiting. Dan vervallen beide eindpalen.

Let op! Kiest u voor PAAL OP VOETPLAAT dan bedraagt de levertijd ca. 6-8 weken.
Voor een pakket met palen op voetplaat dient u een offerte aanvraag in te dienen, omdat deze niet standaard voorradig zijn.

Als u alle producten in de winkelmand heeft liggen, kunt u klikken op doorgaan naar afrekenen. Dan kunt u rechts in beeld (onder: controleer bestelling) zien wat er allemaal in uw gekozen pakket zit.

Heeft u slechts alleen een dubbelstaafmat of losse onderdelen nodig? Neem dan een kijkje bij onze materialen voor dubbelstaafmathekwerk.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x