test banner
Klantenservice
CONTACT MET HEKWERKDIRECT

Via het contactformulier krijgt u binnen 1 werkdag (maandag t/m vrijdag van 7:30 - 16:30 uur) reactie op al uw vragen.

Wellicht dat u het antwoord op uw vraag hieronder bij onze veel gestelde vragen al kunt vinden.
 
1 Verzenden en retourneren
1.1 Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Kleinere artikelen, zoals beugels en koppen, worden met pakketpost (GLS) tegen het tarief van € 8,50 (kosten verzending naar Belgie: €15,-) aan u verzonden. Producten met een groter volume en gewicht worden met onze eigen bezorgservice tegen het tarief van € 50,00 (kosten verzending naar Belgie: €65,-) aan u geleverd.(op dit moment boven €500,- besteld is Gratis verzending)  Als de producten echt een groot volume of gewicht hebben, dan zal het transport plaatsvinden met een vrachtwagen met oplegger of een bakwagen. Mocht u beschikken over een heftruck, graag dit doorgeven aan [email protected]. Voordat uw bestelling per koerier of via transport geleverd zal worden, zal eerst contact met u worden opgenomen over een geschikte leverdatum. Bij niet thuis zal GLS het pakket de volgende dag weer aanbieden.

Enkele aanvullende voorwaarden hierop:

  1. Indien de consument niet aanwezig is op de afgesproken dag, tijdstip en op het overeengekomen afleveradres dan ontvangen wij graag informatie en/of instructies over de wijze van levering. Er kan een plaats afgesproken worden waar de levering gelost kan worden. Onze chauffeur zal hier een foto van maken. Dit alles is noodzakelijk voor een probleemloze aflevering. Bij een dergelijke aflevering zal het overbodig zijn dat het aangekochte product c.q. de aangekochte producten tegen additionele kosten opnieuw worden aangeboden. De additionele kosten voor herlevering zijn minimaal € 30,00.
  2. Bestelde producten worden bezorgd tot de eerste drempel. De consument is zelf verantwoordelijk voor verdere verplaatsing. Afmetingen van de producten worden vooraf aan de consument bekendgemaakt op www.hekwerkdirect.nl. De consument dient hier zelf rekening mee te houden. Onder de eerste drempel verstaat Hekwerkdirect.nl de perceelsgrens, de toegangspoort dan wel de voordeur van het betreffende afleveradres mits zich deze bevindt op de begane grond. De afleverplaats kan derhalve ook een openbaar terrein betreffen, zoals een weggedeelte, trottoir of parkeervak.
  3. De afleverplaats dient bereikbaar te zijn voor de gekozen wijze van transport. HekwerkDirect levert normaliter met een BE-trekker combinatie van c.a. 10 meter lang of met een trekker-oplegger combinatie van 13.60 meter lengte. Kan het vervoer niet door de straat, dan zal de chauffeur de bestelling zo dicht mogelijk bij het adres brengen, de consument is verantwoordelijk voor het verder brengen van de bestelde artikelen. Levering met Kooiaap is mogelijk tegen bijbetaling.

1.2 Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Afspraak leverdatum koerierzendingen

Wanneer uw producten gereed zijn voor verzending neemt onze transporteur contact met u op voor het maken van een leveringsafspraak. Heeft u besteld dan wordt het pakket automatisch bezorgd. Bent u niet thuis dan zal de chauffeur kijken naar een plek om de bestelling neer te leggen of hij komt de volgende dag terug (bij grote bestellingen word een nieuwe afspraak gemaakt tegen een kostenvergoeding i.o.v.).
Kunt u de materialen niet ontvangen op de vooraf besproken leverdatum? Dan zal Hekwerkdirect een andere dag inplannen wanneer uw adres op de route ligt. De kans is dan wel aanwezig dat dit niet binnen de op de website gecommuniceerde levertijd valt.

Levertijd
Hekwerkdirect zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en het leveren van uw bestelling. Voor de meeste hekwerk artikelen geldt een levertijd van 2-7 werkdagen. Maar er zijn ook producten welke een langere levertijd vergen. De levertijden vindt u bij het door u gekozen product.

Status van uw zending
U kunt de status van uw order inzien door in ''Mijn account'' te klikken op ''bekijk mijn geplaatste "bestellingen" onder het kopje ''mijn bestellingen''. Tevens ontvangt u van ons een e-mail met Track&Trace-code, wanneer uw bestelling verzonden is. U kunt dan via GLS de status van uw zending bekijken.

1.3 Kan ik mijn bestelling ook komen afhalen?

Jazeker, bestellingen kunnen op afspraak afgehaald worden bij ons magazijn.
Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend tussen 8:00 - 16:00 uur.
Adres: Steenoven 1, 5626 DK Eindhoven

1.4 Hoelang is mijn bedenktermijn?

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De beroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Als u binnen de bedenktijd aangeeft het artikel te willen ruilen/retourneren, kunt u dit aangeven door te gaan naar ''Mijn bestellingen'' in ''Mijn account''. Aldaar kiest u de betreffende bestelling en drukt u op ''artikelen retourneren''. Of download het retourformulier vul deze in zijn geheel in en stuur deze naar [email protected]. U kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier maar dat is niet verplicht.

Ons retouradres:
ABC Hekwerkdirect B.V.
Steenoven 1
5626 DK Eindhoven
Tel: 040-2094087

1.5 Hoe gaat het retourneren in zijn werk?

In geval van het retourneren van het artikel, komen de verzendkosten hieraan verbonden voor rekening van de klant. Bij postorders zal dat €8,50 bedragen, Orders welke met Be trailer afgehaald dienen te worden €75,-. Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending, zo snel mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Na het opgeven van de retournering heeft u als klant veertien dagen de tijd om de te retourneren materialen aan ons te doen toekomen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Uitzonderingen op retourneren
Kosten welke in rekening kunnen worden gebracht na aanleiding retourzendingen:

- artikelen die gebruikt of beschadigd zijn en/of waar veranderingen op/aan zijn aangebracht.
- artikelen die te laat zijn aangemeld als retour en/of te laat zijn teruggezonden. 
- artikelen die onvoldoende gefrankeerd naar ons worden geretourneerd.

In bovenstaande gevallen wordt de retourzending geaccepteerd maar zullen wij het aankoopbedrag niet  (geheel) terugstorten.

2 Betaalmethoden
2.1 iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

2.2 Betalen met creditcard

MasterCard en Visa: de best geaccepteerde creditcards ter wereld.

Betaalt u uw online aankopen graag met uw creditcard? Met Verified by Visa (ook bekend als 3D Secure) is uw betaling extra veilig. Het is een persoonlijk wachtwoord net als uw pincode. U voert uw persoonlijke wachtwoord in als u online met uw creditcard betaalt. Zo bent u nóg beter beschermd tegen misbruik. Hou uw Verified by Visa-wachtwoord goed geheim.

Betaling met een creditcard is een vorm van achteraf betalen; u betaalt met uw credicard op de webshop en de creditmaatschappij schrijft het later pas van uw bankrekening af.

2.3 Bankoverschrijving

Betaal eenvoudig vooraf via overschrijving.
Dit kan via internetbankieren of via een andere vorm van overschrijven via uw bank of giro. Betaal wanneer het u uitkomt!

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betalen. Aangezien de betaling administratief verwerkt en gecontrolleerd moet worden,
dient u rekening te houden met een langere verwerkingstijd van 1-3 werkdagen.

Bankgegevens:

Tenaamstelling: Hekwerk Direct
BIC/SWIFT: RABONL2U
IBAN: NL18RABO0147271630

Betaling o.v.v. het ordernummer.

2.4 AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor hekwerkdirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)

AfterPay voert voor hekwerkdirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

2.5 AfterPay – Achteraf betalen (België)

AfterPay voert voor hekwerkdirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

2.6 Mister Cash/Bancontact (BE)

Met Mister Cash/Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

3 Veelgestelde vragen
3.1 Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Wanneer u een product naar keuze aanklikt krijgt u in bijna alle gevallen nog een aantal keuzeopties (bv maat, kleur etc.) Wanneer u deze heeft ingevuld, drukt u op de knop 'in winkelwagen'. Vervolgens klikt u rechtsboven in het scherm op het winkelwagentje. Nu ziet u een opsomming van uw bestelling. Hier kunt u evt. nog de aantallen aanpassen. Wanneer de bestelling klopt dan drukt u op 'bestelling afronden'. Vul nu alle gegevens in, kies de verzendmethode en betaalmethode (wanneer u een kortingscode heeft kunt u deze ook invullen).

Vink de knop 'ik ga akkoord...' aan en druk op bestellen. U wordt nu doorgeleid naar een externe pagina om de betaling naar keuze af te ronden. Wanneer u dit heeft gedaan wordt uw bestelling in verwerking genomen en ziet u een bedankpagina.

3.2 Zijn de prijzen vermeld op de webshop inclusief of exclusief BTW?
Alle prijzen die op onze webshop zijn inclusief BTW. Zo heeft u geen verrassingen achteraf.
3.3 Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Betaling van uw bestelling doet u eenvoudig en veilig met behulp van IDEAL, Afterpay, Mister Cash / Bancontact, creditcard of bankoverschrijving. Let op: bij creditcard betalingen gaat het om betalingen achteraf. Controleer de door u ingevoerde gegevens goed om fouten bij de betaling, de afhandeling of de aflevering van uw bestelling te voorkomen. 

3.4 Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Hekwerkdirect zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en het leveren van uw bestelling. Voor de meeste hekwerkartikelen geldt een levertijd van 2-5 werkdagen. Maar er zijn ook producten welke een langere levertijd vergen. De levertijden vindt u bij het door u gekozen product.

3.5 Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Kleinere artikelen, zoals beugels en koppen, worden met pakketpost (GLS) tegen het tarief van € 8,50 (België €15,-) aan u verzonden. Producten met een groter volume en gewicht worden met onze eigen bezorgservice tegen het tarief van € 50,- (België €65,-) aan u geleverd. Als de producten echt een groot volume of gewicht hebben, dan zal het transport plaatsvinden met een vrachtwagen met oplegger of een bakwagen. Voordat uw bestelling per koerier of via transport geleverd zal worden, zal eerst contact met u worden opgenomen over een geschikte leverdatum (per mail of telefoon). Bij niet thuis zal GLS het pakket de volgende dag opnieuw aanbieden.

Bestelt u artikelen met een waarde boven € 500,- komen wij de materialen gratis bij u leveren.

3.6 Kan ik mijn bestelling op komen halen?

Ja, u kunt uw bestelling op komen halen bij Hekwerkdirect. Hieronder staat omschreven hoe dit in zijn werk gaat.
 U bestelt en betaalt de gewenste producten op de webshop.
 Bij afrekening van uw winkelwagen kunt u kiezen voor een transportwijze. U moet dan kiezen voor de optie: Afhalen.

Als u gebruik maakt van deze optie dan worden er geen uiteraard verzendkosten in rekening gebracht.
 Wanneer wij uw bestelling ontvangen hebben en wij meer informatie hebben over wanneer uw order klaar staat om af te halen, ontvangt u van ons per mail een bericht. In deze mail vindt u ook het afhaaladres (Steenoven 1 5626DK, Eindhoven) en welke gegevens u nodig heeft als afhaalbewijs voor het door u bestelde materiaal. Zodoende zal het afhalen makkelijk verlopen.
Bestellingen kunnen worden afgehaald van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 tot 16:00 uur.
Tip: Houdt u rekening met de lengte en de breedte van de materialen die u bij ons komt ophalen? Zodoende bent u ervan gegarandeerd dat u het materiaal veilig bij uw thuis krijgt.

3.7 Worden mijn gegevens gebruikt voor commerciële doeleinden?

Hekwerkdirect gebruikt uw persoons- en adresgegevens om uw informatieaanvraag of bestelling op de juiste wijze te kunnen afhandelen. De gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database en worden niet beschikbaar gesteld aan derden, behalve wanneer deze derden door Hekwerkdirect zijn ingeschakeld om uw informatieaanvraag of bestelling te verwerken. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde partijen met wie is overeengekomen dat persoons- en adresgegevens uitsluitend gebruikt worden voor het doel waarvoor zij beschikbaar zijn gesteld.

3.8 Hoe kan ik me uitschrijven voor de nieuwsbrief?

U kunt zich uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de link in de bevestigingsmail te klikken of door een e-mail te sturen naar [email protected]

3.9 Annuleren, bedenktijd en herrroepingsrecht?

Meer informatie over herroepingsrecht en retourneren kunt u vinden op www.hekwerkdirect.nl/service/shipping-returns

3.10 Klachtenregeling?

Hekwerkdirect beschikt over een voldoende, bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst of na de constatering van gebreken moeten binnen bekwame tijd, volledig en duidelijk omschreven per mail ([email protected]) worden ingediend bij Hekwerkdirect.


3.11 Klachtenprocedure?


 Klachten over de uitvoering van de overeenkomst en de constatering van gebreken moeten binnen bekwame tijd volledig en duidelijk omschreven per mail ([email protected]) worden ingediend bij Hekwerkdirect.
 Hekwerkdirect beantwoord ingediende klachten binnen een termijn van 14 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door Hekwerkdirect binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer u een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
 Een klacht over een product of de service van Hekwerkdirect kan eveneens worden ingediend via een klachtenformulier op de consumentenpagina van de website van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie www.thuiswinkel.org. De klacht wordt dan zowel naar Hekwerkdirect als naar de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie gestuurd.

Hekwerkdirect beantwoord ingediende klachten binnen een termijn van 14 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost, ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

Geschillencommissie Thuiswinkel

"Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)."

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »