Menu
EUR

Jouw keuze - Welk type hekwerk wil ik?

Bij Hekwerkdirect koop je top kwaliteit metalen tuinhekken, ijzeren hekpanelen, aluminium hekken en poorten. Daarnaast beschikt Hekwerkdirect over alle denkbare hekwerkonderdelen. Kortom, alles voor de omheining van huis, tuin en terrein, voor iedere situ

Bij Hekwerkdirect koop je top kwaliteit metalen tuinhekken, ijzeren hekpanelen, aluminium hekken en poorten. Daarnaast beschikt Hekwerkdirect over alle denkbare hekwerkonderdelen. Kortom, alles voor de omheining van huis, tuin en terrein, voor iedere situatie een geschikte oplossing.

Jouw keuze - Gaashekwerk

Gaashekwerk is een populair hekwerk dat je veelzijdig kunt gebruiken en snel kan monteren.
Het gaashekwerk dat veel particulieren hebben, bestaat uit harmonicagaas met een draaddikte van 3,1 mm. De mazen zijn 50 x 50 mm groot. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het hekwerk tegen een stootje kan. Doordat Hekwerkdirect kwaliteitseisen aan haar producten stelt, is het hekwerk dat je in onze webshop koopt onderhoudsvrij. Daarbij zorgt de optie van puntdraden of puntkammen voor een extra veilig gevoel.
Gaashekwerk voor de particuliere sector zijn er in drie uitvoeringen:

Naast harmonicagaas kun je bij ons ook terecht voor kippengaas, tuingaas en volièregaas.

Toepassingen Gaashekwerk:

Jouw keuze - Dubbelstaafmathekwerk

Dubbelstaafhekwerk is bied een moderne en stijlvolle oplossing voor bijvoorbeeld tuinafrastering, bedrijfsterreinen, huizen en instanties of organisaties. Daarnaast bieden deze hekwerken een hoge mate van veiligheid. Een dubbelstaafmatpaneel is opgebouwd uit horizontale en verticale draden. Dit hekwerk is duurzaam en voor de kwaliteit en de stevigheid dat het biedt zeer budgetvriendelijk.
Staafmathekwerk bestaat uit draadpanelen met een breedte van 251 cm. De maaswijdte is 5cm breed en 20cm hoog. 

Soorten staafmathekwerk
Hekwerkdirect biedt drie soorten uitvoeringen van staafmathekwerk aan, namelijk:

Toepassingen staafmathekwerk
Staafmathekwerk is stevig en duurzaam. Dubbelstaafmat hekwerk wordt vaak gebruikt als erfafscheiding. Staafmathekwerk is ook ideaal voor plantengeleiders en fietsenstallingen.

Jouw keuze - Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk brengt jou veiligheid, privacy en elegantie. 
Spijlenhekwerk is de ideale oplossing als je een elegant hekwerk met veel stevigheid wilt. De spijlen zijn verstevigd met een boven- en een onderligger. Door de dikte van de spijlen, de boven- en de onderligger kan Hekwerkdirect je garanderen dat het een zeer stevig hekwerk is.
De spijlenvakken zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes en kleuren (verzinkt en gecoat). De breedte van onze spijlenvakken zijn 2350 mm. 

Grondpalen en voetplaten
De spijlenvakken worden aan de bijbehorende spijlenpalen bevestigd. De spijlenpalen zijn 60 x 60 mm Je hebt de keuze tussen grondpalen (circa 80 cm verlengd) of palen op voetplaat. Voetplaten kun je gebruiken wanneer de grond waarop je het hekwerk plaatst verhard is. Is de grond onverhard ofwel natuurlijk, dan kun je gebruik maken van palen zonder voetplaten.

Toepassingen
Spijlenhekwerk is ideaal voor de afrastering van jouw tuin, zwembad en vijver. Maar ook voor fietsenstallingen en voetbalkooien. Daarbij is het naast zijn stevigheid erg veilig, vooral voor kinderen.

Jouw keuze - Poorten

Op onze webshop staan diverse poorten, bijpassend bij verschillende hekwerken. De poorten zijn een zeer goede aanvulling op ons hekwerkassortiment. Maar welke poorten hebben we allemaal?

Spijlenpoort
Een spijlenpoort bestaat (standaard) uit twee poortpalen, een poortvleugel met spijlen en een scharnieren- en slotset. De poortvleugel is zowel links als rechtsdraaiend te bestellen. Wil je de poort aan de muur bevestigen met de scharnierkant en/of slotkant? Ook hiervoor zijn diverse keuzemogelijkheden. Daarnaast is de poort te bestellen met grondpalen of met palen op voetplaat. Hierdoor kun je de poort ook op een verharde ondergrond monteren.

Tuinpoort Basic of Dubbelstaafmat
We hebben drie soorten staafmat poorten. De enkelstaafmat poort (tuinpoort basic) en de dubbelstaafmat poorten (6/5/6 vulling met insteekslot en 8/6/8/ vulling met slotkast). De mazen van de tuinpoort basic zijn 50 x 50 mm. De dubbelstaafmatpoorten hebben mazen van 50 x 200 mm. De tuinpoorten zijn in meerdere breedtes en hoogtes te bestellen. De poorten worden compleet geleverd. Dit wil zeggen: poortvleugel, poortpalen, slotset, scharnieren en paaldoppen. De poorten worden standaard met grondpalen geleverd. Je hebt ook andere opties qua poortpalen. Op voetplaat en/of muuraansluiting. 

Houten tuinpoort met stalen frame
Een dichte houten poort met de eigenschappen en kwaliteiten van een degelijke spijlenpoort maar in plaats van spijlen is de vulling voorzien van IPE hardhout. Jouw privacy is met deze poort gewaarborgd. Het voordeel van een poort met een stalen profiel t.o.v. een complete houten poort is dat de poort niet kan doorhangen en is veel degelijker en duurzamer dan enkel hout. Tevens geeft deze poort een landelijke uitstraling. Optioneel kun je kiezen voor anti-doorkijkstrips, waardoor je de ruimte tussen de scharnieren en de slotvanger ook dichtmaakt. 

Optionele onderdelen

Met ons hekwerk is veel mogelijk. Zo heb je de keuze voor: met of zonder bovenbuis, met of zonder voetplaat of T-kop, puntdraden of anti-inkijkdoeken bestellen.

Hang- en Sluitwerk

Wil je nog extra veiligheid en je hekwerk kunnen afsluiten? Wij bieden talloze opties aan in hang- en sluitwerk. Dat is pas een goede afsluiter.

Jouw keuze - Soorten materialen

Hekwerk kent een diversiteit aan producten. Zoveel dat het soms verwarrend is wanneer of waarom je een bepaald product gebruikt: want wanneer gebruik je T-koppen en wanneer Z-koppen? Of waarom kun je wel een eindpaal bestellen en geen beginpaal? Op deze pagina leggen wij in het kort de begrippen uit. Heb je nog vragen, dan kun je eens kijken bij veel gestelde vragen of ons gewoon mailen via [email protected]

Algemeen hekwerkmateriaal

Gaashekwerk

Staafmathekwerk

Spijlenhekwerk

Afdekkappen

Doppen

Jouw keuze - Bouwhekken

Bouwhekken zijn een ideale, tijdelijke oplossing. Wil je daarna het erf ook omheinen? Ben je aan het (ver)bouwen of organiseer je een evenement, en wil je geen indringers? Dan kun je bouwhekken gebruiken. Makkelijk, snel en voordelig.
Wil je het hekwerk extra beveiligen dan kun je bijvoorbeeld voor een dubbel cilinder slot gaan. 
Je kunt een enkel bouwhek bestellen, maar om het je makkelijker te maken, kun je ook voor complete sets met klemmen en kunststof of betonnen voetstukken kiezen.

Uitvoeringen
De bouwhekken zijn 3500 mm breed en 2000 mm hoog. Door de verschillende opties in maaswijdtes: 100 x 250, 100 x 300, 35 x 125 en 35 x 250 mm heeft u keuze in mate van stevigheid en veiligheid van de bouwhekken.

Bouwhekpoorten
Daarbij kun je bij ons ook een poort in bouwhekwerkstijl kopen. Samen met een poortscharnier en een poortwiel kun je de poort eenvoudig openen en sluiten. 

Bankoverschrijving
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »