Bladkorf / compostsilo

Sorteer op:

Dit doordacht product is een van onze succesnummers en onderscheidt zich doordat u het voor 2 doeleinden kunt gebruiken, als verzamelpunt voor bladeren en als compostsilo.Doordat het product gemakkelijk inklapbaar is beslaat dit weinig ruimte en is...
€ 87,00
Bladkorf standaard is een grote bladkorf die geschikt is voor het grotere werk. De korf is opgebouwd uit 4 panelen dubbelstaafmat 6/5/6 mm uit verzinkte draad v.v. coating.
€ 225,00
Deze robuuste stevige bladkorf kan het “grotere”werk aan. Door zijn afmetingen heeft hij maar liefst een inhoudt van 8750 liter.Door zijn uitvoering is deze bladkorf ‘hufterproof”.Met deze bladkorf heeft u voor jaren een probleem opgelost. Hij is d...
€ 425,00
Los paneel in hoge uitvoering.Hiermee bepaald u gemakkelijk zelf de gewenste afmeting van uw bladkorf / compostsilo.Het paneel heeft een breedtemaat van 725mm en een hoogtemaat van 1650mm.
€ 28,74
Bevestigingsklemmen voor het monteren van losse panelen.Verkrijgbaar per strip van 31 stuks.
€ 11,46
Bordje voor op uw bladkorf met de tekst, let op! alleen bladkorf.
€ 10,00
Direct uit voorraad leverbaar!
Laagste prijs!
€ 77,00

Het seizoen van de vallende, gekleurde bladeren is in aantocht. Hoewel de compositie van roodgele blaadjes aan de boom prachtig is om te zien, kunnen wij begrijpen dat u het minder leuk vindt wanneer de gevallen en dorre bladeren in uw tuin liggen. Houd uw tuin netjes op orde met een bladkorf. 

0900-8212427 (Lokaal tarief)

contact@hekwerkdirect.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x